A Nyelveken Szólás – 2019.02.01

Mert aki nyelveken szól, nem emberekhez szól, hanem Istenhez. …
Nem is érti meg őt senki, mert a Lélek által szól titkokat.  …
Aki nyelveken szól, önmagát építi, Szeretném ugyan, ha mindnyájan szólnátok nyelveken.
1. Korinthus 14, 2.4.5

Itt egy titkos Magaslat van a Bibliából: Ha nekünk rosszul megy, beszélhetünk Nyelveken, és ezáltal mi ismét felépülünk. Egy nagyszerű Ígéret, nem?
Amikor a Szentlélek Pünkösdkor leszállott a Tanítványokra, elkezdtek, beszélni olyképpen amint ezt a Lélek sugallta nekik. Ők folyékonyan beszéltek nyelveken és semmi Ékezet nélkül, különféle nyelveken, ő maguk azonban nem értették; – Ő beszél miáltalunk.
Pál azt kívánja hogy mi Idegen nyelveken beszéljünk. Isten is akarja ezt. Csakhogy mi, nekünk megvan ezzel a Problémánk. Amikor én végre, lassan Próbálkoztam és Kerestem, azt hogy egy más Nyelven beszéljek, ez egy nagy Megkönnyebbülést idézet elő és engem megörvendeztetett, hogy három Napig csak keveset tudtam aludni.
Ha nekem Nehézségeim vannak, hangosan szólom az én Imabeszédemet és azt veszem észre hogy nagyon pozitív Változások történnek énbennem. Ha én Levert vagyok és kétségben, akkor is beszélek más Nyelven. Ez épít engem valóban. 10 Perc Imabeszéd jobban működik mint az egész Depresszió elleni Gyógyszer. ( Tabletták a Depresszió és a Hangulatért).
Isten azt kívánja hogy nekünk adja ezt az Adományt és ennek megvan az Oka is. Mi Emberek vagyunk és megvannak a jó s a rossz Napjaink. Gyakran valami görbén sikerül és ekkor megvannak a Hátrányok, s ezeket elkel fedezni.Gyakorta gyűlölnek, sértegetnek, megszomorítanak. Gyakran van az hogy egyszerűen csak rossz a Hangulatunk, mogorvák irritáltak vagyunk. Isten, mindezeket gyógyítani akarja., ezáltal a ,,Titkos Beszéd“ által, Ővele beszélgetve és Ő megtudja változtatni a Szívet, a Gondolatokat, Érzékenységeket. Ez valóban a Titkos Tipp: Vannak Problémáid, akkor beszélj az Imádság Nyelvén, és Isten elkezdi a munkát benned.
Ő megtisztít bennünket a mi gonosz Gondolatainktól és újat, jót, örömteljes Gondolatokat ad. Ő munkálja azt is hogy mi imádunk és dicsőítünk, teljes Szívből.
Tegnap egy nehéz Napom volt. Kiüresítettem a Szívemet Őneki, az Imádság Nyelven, és Ő megvigasztalt. És nemcsak ennyi, hanem pár Perc múlva, imádtam és dicsőítettem ŐT és elöntöttek a könnyek, amint megéreztem az Ő Szeretetét, az Ő Mindenhatóságát, az Ő Uralkodását mindenek felett …. Túl Csodálatos volt.

Köszönöm ÚR Jézus, a te jó Adományaidat! TE mindenekre gondolsz, mert TE oly jól ismersz bennünket. Köszönöm ezt az Adományt, a Nyelveken Beszélést! Én ezt nem érthetem, de TE igen. TE munkálkodsz ez Imádság által a Lélek alapján és kicsiny s nagy Csodákat állítasz  elő. Igen, URAM, TE csodálatos vagy!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: