Amint a Hegyek – 2019.01.10

Jeruzsálemet hegyek fogják körül, 
népét pedig az ÚR karolja át most és mindörökké. 
Zsoltár 125, 2

Volt egyszer a Gondolatomban egy Esemény: Én egy kicsiny Bárkában voltam kinyújtózva, egy kicsi Tavon és élveztem a Csendet.
E Tó magas, védő hegyekkel volt körülvéve. Mindenek felett egy mély Békesség honolt, Béke, Biztonság és Bizalom. Az Időben én teljesen le voltam győzve ez Eseménytől, ettől az Isteni Beszédtől az én Állapotomban. Mert énbennem nagy nyughatatlanság volt. Gondok, Félelmek és nyugtalan Gondolatok uralták a Szívemet.
Isten azonban Szeretettel vett körül engem, az Ő Gyermekét: Ő ezt a Látomást ajándékozta nekem, hogy megvédjen engem, amint a magas Hegyek, hogy engem kivezessen az én Gondjaimból.
Ő körülvesz engem védelemmel amint a magas Hegyek. Ő a Tó, a mély Víznek Kegyelme, amely engem hordoz. Ő a Nap amely engem felhevít és Megvilágít. Ő a Reménység, Biztonság az én mély Bizalmamban. És mindez nemcsak most, hanem mindörökké!

Köszönöm, Atyám, Te gondját viseled a TE Gyermekednek! TE ismersz minden Nyugtalanságot és Reménytelenséget? de mindenek ellenére, Neked van számomra egy kiút! A TE Biztonságod , a TE Közelséged, a TE Békességed uralja az én Szívemet, mert TE vagy az én Jó Uram. TE uraljad az én egész Életem, mert TE csak a javamat akarod. Köszönöm a Vigasztalást és a TE erős Kezedet, amely engem hordoz. Köszönöm a TE Védelmedet! Adj kérlek nekem, több Benned való Bizalmat, hogy az én Szívem ne állandóan visszaessen a félelemben és a nyughatatlanságban!

Werbeanzeigen

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s