Kegyelem – 2018.05.13

S azért vár az Úr, hogy könyörüljön rajtatok,
és azért felséges ő, hogy megkegyelmezzen néktek.

Ésaiás 30, 18

A Kegyelem Adomány, Érzelem és Istennek Szeretete minden Tekintetben egy Ember irányába. A régi Szó Irgalom, megfelel ennek az általános, elképzelhetetlen Kegyelemnek.
A Kegyelem továbbá nagyon konkrét, a konkrét Dolgokban: A Megváltás a konkrét Bünökböl, a Felszabadítás a Sötétség Hatalmából és a negatív Gondolkozásmódból, új Élet a Halálból és Ajándékok, Megörzés, Védelem, konkrét Állapotokban.
Isten hozzánk hajol, nagy Érzelemmel, Ö szeret benünket! Ez sokak számára nehéz megérteni, mert ök magukat, igen negatívan látják. Isten megakarja az ö Szíveiket gyógyítani, hogy az Ö Szeretetét és Kegyelmét megkapják és elfogadják.
A Kegyelem nem érdem. Ha érdem, akkor ez fizetség és nem Kegyelem többé. De ki is tudna fizetni az ö Büneiért? Ki vásárolhatja meg magát az Adóságoktól, a Haláltól, a Sötétségtöl, Szenvedélyektöl? Ki érdemli meg mindezt? Természetesen senki, és az Emberek mégis megpróbálják. Fáradoznak, böjtölnek és imádkoznak, hogy Isten az ö Imádságaikat meghalja. És Isten nemakarja meghallani, hogy mi azután azt mondjuk: Az én Imádságom oly jó volt, hogy Isten meghalgatta, vagy: Én oly sokáig böjtöltem, míg Isten eleget tett az én Akaratomnak. Ez az Én-Érdemem-Akaratom nagyon elterjedt közöttünk, és nemhagy a Kegyelemnek Játszóteret. Isten nemhalgat nevezetesen a mi Próbálgatásainkra, nembefolyásolható, nem rábeszélhetö, sem nem lehet vele alkudozni.Ö ezek felett van és várakozik, minaddig míg az Ö Kegyelmét megmutathatja, az Ö egyáltalán megnemérdemelt Kegyelmét.
Ismered te a ,,Kicsi“ Úr Történetét? A Kisfiu a Nagyapja kemény Szívét vitte Megolvadásra és ö elkezdett, emberileg az ö Témájával alkudozni. Isten nem oly keményszívü mint ez a Nagyapa, Ö szereti, a kegyelmességet! Éppen ezért: Ha mi olyanok leszünk mint az a Kisfiu, semmi mi Érdemünkkel kérni, Bizalmunk van Jézushoz, – miként ne halgatna meg benünket?
Nem a hosszu Imádságok által,hanem teljes Szívböl szólni. Lehet az rövid, azonban a Bibliában vannak sok eröteljes Imádságok, amelyek nagyon rövidek. Nincsen szükségünk valami bizonyos vázlatra a mi Kéréseinkben, nem Térdenálló 3 Óra Non-Stop- Meditáló- Imádságra, méghozzá Borsó legyen a Padlón …. Nem, ezek az úgynevezett Szentek, akik csak hánykolódnak itt s ott és nem akarnak dolgozni, nem igen Kedveltjei az ÚRnak …. Öneki az Imádság a Mosogatás közben, a Kaszálásban, Autóvezetésben vagy Fejésben is hejes. Ö szereti azt ha mi Övele együtt, egyakarattal vagyunk!!

Köszönöm Jézusom, TE hallod az én Imádságom!!!!!!!!!

Werbeanzeigen

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s