Istennek Boldog Gyermeke – 2018.05.12

…. hanem a fiúságnak Lelkét kaptátok, a ki által kiáltjuk: Abbá, Atyám!
Róma 8, 15

Istennek Gyermeke vagy? Ö a te Atyád? Miként tudhatod azt??
Egyesek azt felelik: Eképpen van megírva a Bibliában. Igen, valóban. Azonban hiszük e mi mindezt, ami megvan írva? Ez a bizonyitékunk, és mi ehez a Véleményhez ragaszkodunk, azonban a Szívben ezekáltal még nem tudhatjuk.
Az Anyám, a Születésemkor, nemmutatta fel nekem a Születési Igazolványt és mondta volna: Itt van megírva, hogy én vagyok a te Anyád. Nem, hanem azt hogy ö az én Anyám, a Szívemböl tudtam meg, ezt nemkellett ö nekem mondja.
Eképpen van a mi Mennyei Atyánk. Mi tudjuk ezt, avagy nemvagyunk. Ez a tudat mélyen a Szíveinkben van: Ö az én szeretett Atyám. Ezt a Szentlélek munkálja, magunktól ezt nem hihetjük. Ez a tudat, biztos bennünk, erös, kimozdíthatatlan, azonban nem bizonyítható. Csak abban az esetben, ha a Bün ismét zaklat és ha mi ennek eleget teszünk, ez a Tudat eltünik. Akkor a leggyorsabban, megkel térjünk, és Bocsánatot kérjünk, és az Úr Jézus Krisztust ismét a Szíveinkbe hívjuk.
Amiképpen mi az Istennel beszélünk, ez egy Jel nekünk arra, hogy milyen kapcsolatunk van Övele. Ha mi csak kegyesek vagyunk, aképpen Úr Ö, a Felséges. És a mi Beszédeink is nagyon szent az Imádságban, Ha Istennek Gyermekei vagyunk, akkor mi nem kényszerböl beszélünk, hanem szabadon, mert mi szeretjük ÖT!!
Egy további Jel a mi Isteni Kapcsolatunkról a Gyümölcs. Ha én félem az Istent, ha én ÖT az én Bírómnak látom, ha egy rosz Lelkiismeretem van az Ö irányában, akkor nemvagyok az Ö Gyermeke. Mert ha én egy Szölötöke vagyok a Szölöben növekedve, akkor ömlik az Élet Nedv a Szentlélek által. És az Istennek Szeretete a Szívembe. Ez a Mértéken kivüli Szeretet, kiüz minden Félelmet. Miért is félnék valakitöl aki engem oly nagyon szeret??
Eképpen van az én nemeröszakból, örömteljes Kapcsolatom Istenhez egy a Szentléleknek Mun kája. Ö teszi ezt lehetövé!
Imádságban kérjük fel a Szentleket, hogy mutasson Jézusra s az Atyára és a Szeretetre amely az Atyától ered. Mi Jézust hívjuk, hogy legyen az Urunk. Mi ezt az Új Életet Kívánjuk!!

Köszönöm, Jézusom, TE szabaddá tetted az Útat a Kereszt által és a Megbocsájtás által! TE elküldöd nekem a Szentlelket, amely segít nekem a hitben, és világossá teszi hogy mit igényel Isten éntöllem. Igen, én kívánom a Szenlelket hogy jelenjen meg a Szívemben! Én Szeretni akarlak, és a TE Szeretetedet viszont kapni! Én Isten Gyermeke akarok lenni!!

Werbeanzeigen

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s