Soha Elfeledve – 2018.05.11

Mert a szegény nem lesz végképen elfelejtve,
a nyomorultak reménye sem vész el örökre.
Zsoltár 9, 19

Néha úgytünik hogy minden görbén halad az Életben, hogy mindég csak a Káosz a nyertes mintha minden hiábavaló volna.
Aki eképpen gondolkozik, az az Elszámolást Isten nélkül végezte. Mert Ö a Hejes Bíró. Nála van a Könyörületesség a Szegények felett, kik ide s tova vannak háttérbe szoritva és a Hatalmasok azt tesznek velük amit akarnak. Ö egy határt szabott meg, az Igazságtalanság felett is.
Amikor az Ö Népe Egyiptomban elnyomatva volt, és szüntelenül Segitségért kiáltott, Ö meghalotta és teljes Könyörületességgel fordult a Nép felé. Ö elmondta nekik, miképpen akarja Ö megmenteni öket, mert ök nemértették meg és nem hitték. Azonban Ö beteljesítette az ö Tervét és kiszabadította az Ö Népét a Rabszolgaságból, Ö átvezette öket a Vörös Tengeren. Ki gondolhatott volna egy ilyen Megoldásra? Csakis Istenek lehetett ilyen Ötlete.
És ez meglehet veled is: Öneki van egy Megoldása a Te számodra is, amire te eddig még nem is gondoltál.
Van egy tökéletes Megoldása, amely a te Gondolataidon kivül van. Egy jó Útat készített el számodra!
Ezért is hadd öntsük ki Szíveinket Öelötte, és Hálával járuljunk Öelébe. Mert csakis ez mutatja meg a mi Bizalmunkat Öhozzá azaz a Köszönet és Hála.
Mi ne távozzunk el és ne Bátortalankodjunk Öelötte. Ne legyünk mi közömbösek Céltalanul élve. A mi Reménységünk az ÚRban van, aki az Ég s Föld Alkotója. Ö erös, türelmes, könyörületes és telve Kegyelemmel.
Ö Téged megváltott, Ö a Neveden hívott; Te az Övé vagy! Neki egy csodálatos Terve van veled, amelyet Ö teljesít. Bízd magad ismét Öreá! És légy békességben afelett hogy Ö veled van. Ö ismer minden Szükséget, és Ö nálad van minden Szükség közepette. Ö vígasztal, Bátorít, Reménységet ad, söt Örömöt a Szükség közepette. Ö egy csodálatos ÚR!

Igen, Uram, én bízni akarok Benned, akkor is ha sokminden ellent mond. Nemakarom hogy a Bátortalanság övezzen körül  s a Reménytelenek közzé tartozzam. Nem, én Hinni akarok Benned, hogy TE az én javamat akarod és csodálatosan megváltasz!

Werbeanzeigen

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s