Itt van! – 2018.05.01

Hűségem és szeretetem vele lesz,
és nevem által emelkedik hatalma.
Zsoltárok 89, 25

Ez Dávid király beszéde. Mennyire bízott Istenben, és hogy megbecsülte őt az Úr, megmentette és dicsőségre vitte! Isten nagyon figyel arra, hogy megbízunk-e benne. Kis gyermekként kell Benne hinnünk. Nem akar nekünk csalódást okozni. Tudja, hogyha néha a kívánságaink, elvárásaink, imáink gyerekesek, de bizonyos, hogy hamarosan felnőtté leszünk. Valóban mennyei türelme van hozzánk! És túllát a hibáinkon, és rossz álláspontunkon, mert annyira szeret minket!
Mellénk áll, a hűségével és kegyelmével vezetget keresztül az életünkön, a munkában, a házban, a családban, mindenhol. Bátornak kell lennünk, mert Ő itt van!
Nem szabad egoistának lennünk, hanem az ő akaratában élni, és az Ő útján járni. Így áll pártunkra, és átadja a hűségén keresztül.
Legyünk bátrak az új útra térni. Még ha ellenállásba is ütközünk, úgy növekedik a hatalmunk. Mert Ő az oldalunkon áll. Ne bosszantsuk őt, és ne hozzuk ki a sodrából, ha valami nem úgy sikerül. Meg fog nyílni egy másik ajtó is!
Mennyi évig kell nélkülöznünk valamit, amit Jézus miatt fel is adnánk! De Ő a képességeinket nem felejtette el, és felszínre hozza, amikor szükséges. Csodálatosan rendezgeti életünk útját; – semmit sem hiába!
Igen, Uram, te az életem fölött állsz, emiatt emelkedik a dicsőségem, és már nem kell csüggedtnek lennem. Neked mindig jó terveid vannak számomra! Mindegy, hogy mosogatnom kell, vagy a füvet nyírnom: Te vagy az Úr, aki hű hozzám, aki itt van, és a neved által emelkedik hatalmam! Senki és semmi nem győzhet le, ameddig kitartok Jézus mellett!

Köszönöm Jézus! Csodálatos, ahogy te hűségedet megtartod, ahogy türelmes vagy hozzám, és hogy a te akaratodé az utolsó szó. Te jót szántál nekem! Mert itt vagy, felemelhetem a fejem, és hatalmam növekedhet. Így lehetek bátor és boldog!

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Hinterlasse einen Kommentar