Szex – 2018.03.14

Ezért a férfi elhagyja apját és anyját,
ragaszkodik feleségéhez,
és lesznek egy testté.
I Móz 2, 24

Isten teremtette a szexet. Ő mindig jót akar nekünk, hogy egy pillantást nyerhessünk a mennyei világba. Alapjában véve emiatt a szexszel is jót akart.
De az ördög mindig utánozni akarja, az Isten majma akar lenni. Minden, amit Isten teremtett, leutánozná, csak negatív képpen.
Istennek megvannak a prófétái, az ördögnek a jósai. Istennek a csillagai, amivel a nagyságát csodálhatjuk – és az ördögnek az asztrológia és a horoszkóp.
Isten álmokat ajándékoz, és az ellenség ugyanúgy. A zene isteni, mert egydarab mennyet kaphatunk általa. De a zene a halálba való menetelési dallammá is válhat – emiatt a háborús dobok is, ami az embereket a háborúban késszé teszi ölni, vagy az a zene, ami agresszívvá tesz.
A szex lett a leginkább kiforgatva az ördög által. Egy jó házasságban a szex a mennyei világ előíze. És az ördög ezt mindennapos sporttá és versennyé tette. Eldeformál minket, hogy valakik még állatokhoz is közelednek.
A szexnek egy jó házasságot a mennyhez közelebb kell vinnie. Ez egy hasonlat a Jézus és a közösség közötti kapcsolatra. Egy gyülekezet nem lehet ennyire belsőséges. Mert Jézus hű, mindig itt van, és soha nem felejt el téged. Milyennek kell lennie egy jó férjnek? Aki gondoskodik rólad, aggódik, és becézget téged. Ugyanúgy egy jó feleség is. Mint Jézus is. Szolgál, alázatos velünk, és mindent megad. Hogyan is fordulhatnánk másképp a szeretett házastársunkhoz?
Ez nem tartalmazza a szexualitás eldeformált változatait. Jó, ha tudatosítjuk magunkban, hogy a házasság és a szex az Istentől jött, és értünk jött létre. Akkor a jó, ha a házastársunkat nagy szeretettel támogatjuk, és minden hibája ellenére elfogadjuk és szeretjük. Mert Jézus is az élettársunk, akivel szemben a szerelmünket talán újra lángra kell lobbantani.

Köszönöm, Jézus, hogy Te megajándékoztál minket! Te egy előízt adsz nekünk a mennyből. Segíts, hogy a Te akaratodban éljek. Olyan sok vétek és bűn létezik, olyan sok deformáció és perverzió. Tiszta akarok maradni! Segíts nekem ezzel a próbálkozással. Köszönöm az ajándékaidat, amelyek egy darab mennyként vannak jelen a Földön.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s