Az én pásztorom – 2018.03.06

Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm.
Zsoltárok 23, 1

Ma reggel végig gondoltam azt, hogy mennyi kárt szenvedtem már eddig. Valamimet ellopták, jó néhányszor hazudtak és elárultak. Sok, sok pénzbe és energiába került ez nekem.
Ahogy ezt végig gondoltam, észrevettem, hogy odabent besötétedett. Minden gondolatom negatívvá vált, és az érzéseim is. Nem, elég! Ezt nem akarom! Kértem az Urat, hogy mutassa meg, hogy Ő hogyan látja ezt, és kértem, hogy vegye el a rossz gondolataimat és a rossz érzéseimet. Kérlek, ne legyen több bosszúgondolat vagy önsajnáltatás. Kérlek, ajándékozz nekem új szívet, mert a szívemből csak rossz jön. És az Isten válasza ez a zsoltár volt: Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm. Megkérdezte: Volt, hogy nem gondoskodtam rólad? Volt, hogy nem adtam meg mindent ,amire szükséged van? Nem tettem jóvá minden járt, ami téged ért? Az ellenségeid szeme láttára terítettem meg az asztalt gazdagon előtted. Még nyughelyet is kaptál a víz mellett. Füves legelőkre tereltelek, sóvárgásaidat lecsendesítettem, a helyes útra vezettelek, és még a sötétség völgyében is veled voltam. Sosem kellett félned a bajtól, mert megóvtalak. Megvigasztaltalak, neked bizalmat és bátorságot ajándékoztam. Kedvesség és jóindulat követ téged az életedben, és mindig a házamban élhetsz.
Igen, Uram, válaszolnom kell! Te itt vagy, és Te gondoskodsz rólam mindig. Minden káromat kárpótoltál. Milyen jó, hogy vagy Te nekem!

Köszönöm, Jézus, Te vagy az én jó pásztorom! Te valóban hűen gondoskodsz rólam. Még akkor is amikor odakint a szél fúj és szaggat, nálad védelemben vagyok. Igen, Hozzád hajolok, Te vagy az én bizalmam, Veled együtt nincs okom félni a bajtól. Milyen jó, hogy ismerlek!

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s