Az én Othonom – 11.02.2018

Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higyjetek Istenben, és higyjetek én bennem. Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek.
János 14, 1f

Jézus szeretné ha mi mindnyájan az Övé lennénk. Azért megy Ö az Atyához, hogy Lakásokat készítsen nekünk.
Ezekután Ö visszatér és magához vesz benünket, hogy mi mindenkorra együt legyünk. Öneki ez a Vágya utánunk. Az Ö Jelenlétében ez dicsöséges lesz. Ott Öszhang van, mély Békesség, leírhatatlan Öröm és a Fény Uralkodik. Mind egyek, szívélyes Szeretetben közösségben. A Halál, Betegségek, Szenvedések, minden Gonosz eltünik. Ö ismeri mind az Ö Gyermekeit, a Nevükön, az Ö Karjaiban veszi öket, és meggyógyít minden Sebet. Mindegyiknek megvan a saját Helye és Lakása, amelyben valóban Othol van.
A Menyben bizonyára egy kellemes Lakásunk lesz, valahogy a Szívünk kívánsága szerint. Már itt is az Úrjézus gondunkat akarja viselni és nekünk egy Lakást adni. A 84-es Zsoltár szól efelöl.
Itt a mi Lakásunk az Úr Jézus Krisztus legyen. Ö legyen ennek a Tervezöje és Betöltöje.A  Békesség Oázisa legyen, Egy Megnyugvó Forrás a fáradt, szomjas, kimerült Embereknek. Egy valódi Othon számunkra! Ott meríthetünk mi Eröt és Idöt tölthetünk Vele.
A Szíveink csakis ott találnak nyugalomra, amkor mi biztonságban vagyunk az Ö Szívében. Akkor vagyunk mi tökéletesen Othol. Akkor is amikor mi Utazásban vagyunk, avagy Idegenben élünk, Jézus jelen van, mély Biztonsággal lát el. Ahol Ö van, ott van ami Othonunk.

Köszönöm, Jézusom, én Nyugalmat találok Benned. Teáltalad, találnak a Gondolataim és Érzelmeim Nyugalomra. Ahol TE vagy, ott van az én Hazám.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s