Jézus a Gyöztes – 2017.11.14

Jézus mondja:
Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.
Máté 28, 18

Három nagy Problémás Terület van ahol az ÚrJézus világosan a Gyöztes. Ezért is rövid idö alatt az Úr Jézus Krisztus Evangéliuma a fél Világot elérte.
Az elsö a Bün feletti gyözelem. A mi adóságainknak vége, a Bünnek Fejedelme nemmég gyötörhet benünket, mert mi megbocsájtunk, és a meghatározatlan Vádak a Sorsnak,, mely oly rosszat tervezett ellenünk, az örült Véletlenek, amely az életünket tönkreteszi, ezek mind a mi Nyugalmunkra változtak; – a Valóságban az ember Istent vádolja mert Ö mindent elháríthatott volna.
Jézus Krisztus által, megvagyunk békélve magunkkal, más Emberekkel is és Istennel.
Mostmár a Halál mint Utolsó pont az Életben. Jézus ezt meggyözte és egy Útat készített nekünk mely a Halál által, az Örök Életbe vezet. ( ha mi Hozzá ragaszkodunk mindvégig). A Múltban nemvolt Reménység a megholtaknak.
Jézus által azonban, a Halál egy Kapu a Menybe. Mílyen csodálatos megváltás!
És a Harmadik: A Sátán, a Gonosz, a sötétség Fejedelme. Jézus a Gyöztes minden Sötét és Gonosz felett. Amenyiben mi az Ö Védelme alatt vagyunk a Gonosznak nincsen hatalma felettünk. Sok Népség számára az Ösök tisztelete uralkodik, Szellemekben való hit és Babona. Jézus egy biztos Menedékké lett, azok számára akik a Gonosztól való félelem miatt kivoltak szólgálva a sötét Hatalmasságoknak.
Manapság nem kedveli az Ember hogy a Bünröl legyen szó, Halál és Sátán felöl. Elhalgatódik vagy lekicsinyitik, mintha az nemvolna semmi Probléma. Sokan úgy élnek mintha az ö számukra nemlétezne egy Vég, mert a Halál az amúgyis valahol egy Távoli, söt még a 80 éveseknél is. Bün, na ebböl is csak egy néhány kicsiny van … És a Sátán, az csak a Mesekönyvekben létezik.
Ha ez aként volna, nemkelett volna az Úrjézusnak meghalnia. Minden Valóság! ( Tekints a Naponkénti Hírekre, mennyi Gyülölet, Eröszak, Halál és Romlotság; – egyszóban: Bün, Halál és Sátán elég erösen hatnak!) Ha mi az élö ÚRRal egy élö Közösségben élünk mindezeket tapasztalhatjuk. Van Bün, a Halál uralja az Életet, és a Sátánnak mindenhol van Hatása, Nagyon Rosz!
Mégis Ö a Gyöztes a Pokol, Halál és Sátán felett! Míly jó is számunkra, ha mi Hozzá ragaszkodunk, Benne bízunk és Öbenne biztonságban vagyunk!

Köszönöm Jézusom, TE jelen vagy! TE vagy a Gyöztes minden nagy Probléma felett; – és TE vagy a Gyöztes minden más kicsiny vagy nagy Probléma felett is. Míly jó, hogy én a Tied vagyok és TE gondomat viseled!

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s