Félelem és Szabadság – 2017.11.12

Minden istentelen fut, ha senki nem üldözi is;
az igazak pedig, mint az ifjú oroszlán, bátrak.
Példabeszédek 28, 1

Ez egy igen fontos Ige, azok számára, akik szeretik az ÚrJézust és követik Öt. Ha Ö Uralkodhat, eltünik a Félelelm!
Mint Fiatalember nemszerettem elmenni egy Temetkezési Válalat elött; inkább átmentem az Utca másik oldalára. És a Temetökertben sem éreztem magam kellemesen. De minekutána Jézus engem megszabadított, elmúlt ez az érzelem: egyesek irigyelték az én Szabadságomat.
Egyszer végighalgattam három erös Férfi Beszédét. Azok azt beszélték hogy ök este nemmentek ki a Házból; a Feleség kellett Cigarettáért elmenjen és hozzon, mert kint sötét volt. A sok Hororfilmek megtekintése volt az állapotuk magyarázata.
Egy Aszony, nagyon Félt. Ö azt álmodta, hogy a Ház felvolt gyújtva és csak a Kutya figyelmeztette öt. Egy Hang azt mondta: Én beakartalak téged húzni a Tüzbe.
Minden amit mi nemismerünk jól, az Félelmet okoz. Hozzávetöleg még a Félelem a Hátborzongató, a Gonosz, Sötétség miatt. És ez a Félelem uralja sok Embert. Rémálmok, Megalázás, Babonaság, Horoszkóp és a Jósnö magyarázata sok félelmet okoznak.
Mások okkultizmusi Játékokat üztek, Pl. Üvegfordítást vagy Kártyavetést vagy Asztalforgatást. És mostmár nemtudják ezeket elfeledni és ez benyomással hat rájuk; ök egy negatív Megelözö Szorongásban élnek.
Míly jó, hogy Jézus Pozitív! Ö megsemisiti ezt a Félelmet, ha mi ezt Hozzá viszük és az Ö Védelme alá helyezzük. Jézus sokkal erösebb minden sötét Hatalom felett!
A Roszhír eltávozik. Az Igaz, biztonságban van Jézusban; Ö szilárdan áll mint egy Oroszlán.
Néha szükégünk van egy Lelkigondozóra vagy a Testvérek Segítségére, ha a Félelmek kínoznak. De mindég érvényes: Jézus mindég gyözni fog. Ö megtart benünket az Ö erös, szeretetteljes Kezében!

Köszönöm, Jézusom! TE megváltottál a Sötétségböl. TE szétosztod a sötét Fellegeket, a Félelmeket, a Babonákat és mindent ami lesújtani akar. Nálad van a Szabadság és a Nyugalom, Öröm , Béke és a Bizalom!

Köszönjük a sok Likét és Szivecskét a Facebookon!!! Ez segít, az Áhitatokat továbítani.
Még sokan vannak akiket Isten még nem ért el, ök még nemismerik Istennek a nagy Szeretetét. Mi átvesszük aktívan a Felelöséget, hogy mások is az Úr Jézus Krisztust megismerhessék!

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s