Egézséges Tanítás – 2017.11.8

Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való.
Hóseás 4, 6

Mivelhogy a Papok a múlt Izráélben Hamis Tanítást hírdettek Istenröl, sok Ítélet következett a Népre. Nemlehetett az hogy Isten továbbá hüséges maradjon mivelhogy nem ÖT követték. Ez a Bün és a Kudarc ami a Papokat és Prédikálókat illeti.
Amikor Pál Bereába volt és ott az Evangéliumot hírdette, az ember kutatta azonnal a Bibliát, hogy meggyözödjön arról hogy valóban úgy van e. És megtalálták, hogy minden helyes, amit Pál tanított. Eképpen kel ennek lennie: Az Igehírdetönek kötelessége a teljes Evangéliumot tanítsa, és a Halgatók Isten elött átvizsgálják a Bibliát, az Adotság Megkülönböztetéseitet, az Imádság és a Tanítás Gyümölcseit.
Vannak nagyon Tömör Bibliai tanítások, amelyek nemadnak helyet a Kompromiszumoknak. És vannak Igehírdetök, akik a Halgatóknak kedveskedvén, azt hírdetik amit azok hallani akarnak. Ezek gyakorta dícsérve lesznek, míg Isten mégis valamikor közbelép. Borzalmas az amikor az Ítélet az Embereken van, azok felett akik a kicsiny Nyájat egy alacsony szinten, könnyedén, a fél Evangéliumot hírdetik és ezáltal félrevezetnek!
Kérlek, ragaszkodj állandóan csak Jézushoz, olvasd a Bibliádat, halgasd Imádságban az Urat! Eképpen Ö megszabadit, ha esetleg egy Melléktanítás által félreléptél. Minden oly egyszerünek tünik, csodálatosnak, de gyakran ;;Röviditések“ ezek amelyek megakadájozzák a Megváltásnak munkáját; Az Útaink, Ösvényeink meredekké, szükké, és sújossá válnak, de az ÚR melletünk van ekkor is. Miért is lenne jobb az Állapotunk, amint az Jézusnak volt, a mi Mesterünknek, avagy Pálnak, aki ö is sok Nyomoruságot kellett átéljen? A mi Tanításunk a Bibliára és az Imádságra kel alapozzon. A Szentléleknek pedig segítségünkre kel hogy legyen, Aki az Istennek Bölcsessége. Eképpen a mi Tanításunk és Tanulásunk, élövé lesz, teljes Hatósággal, hasonlatosan a Jézuséhoz. Ezáltal tud Isten munkálkodni, hogy a mi Beszédeink által az Emberek megerösödjenek a Hitben. Igen, Ö igazolja az egézséges Tanítást!
Amikor én a régi Hitatyáink Igehírdetéseit olvasom, érzem, amint a Lélek munkálkodik bennem; a sorokból megérezhetem és bennem élövé válik, és értelmessé. Én szeretem Spurgeont! – és más Hithösöket is.
Mi magunk vagyunk felelösek a mi Hitünkröl. Mivel táplálom én az én Lelkivilágomat? Van e elegendö Idöm a Biblia az Istennek Ígéjét olvasni? Munkálkodhat e a Szentlélek bennem és én ezt érzem az Olvasás közben? Imádkozok e az olvasás folyamán? – Ha mindég egy Igen van, nyugodt lehecc hogy Isten személyesen adja neked a Bölcsességet és az Értelmet, és az Életedet az olvasás és Imádság közben megváltoztatja és stabillá, hejtálóvá teszi.

Köszönöm, Jézusom! TE vagy az Életnek Ígéje, és a Bibliában Téged és az Életet találjuk meg! TE beszélj hozzánk, és TE átformálhatsz benünket! Mi olyanok akarunk lenni amint TE vagy.

Mi kérjük a ti Lájkolásotokat és a kis Szíves jeleket! Nem a mi Dicsöségünkre, hanem azért hogy a Googel és a Facebook az Áhítatokat tovább küldje. És mindazoknak akik már ügyesen Lájkoltak és a Szívecskéket osztogatták, egy teljes Szívböljövö Köszönetet mondunk. Isten áldjon beneteket!!

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s