Ha Ö benünket Felövez …. – 03.06.2017

Bizony, bizony mondom néked, a mikor ifjabb valál, felövezéd magadat, és oda mégy vala, a hova akarád; mikor pedig megöregszel, kinyújtod a te kezedet és más övez fel téged, és oda visz, a hová nem akarod. (János 21,18)
Amikor én még Fiatal voltam, rohantam elöre az ÚrJézusKrisztus Nevében. Mindenfele beszéltem az Úrról, és magyarázkodtam Örólla. Senki sem tudott ellentmondani az érveim felett és Logikáimmal lépést tartani. De Sajnos senki sem tért meg, habár én minden beszélgetést megnyertem. Igen én Öveztem fel saját magamat és arra mentem ahova én akartam. Az én saját nevemben Vitatkoztam Jézusért. Én Úrnak neveztem Öt, de nem Neki adtam a Dicsöséget. Én gyüjtöttem az érveimet de nem törekedtem a Vele való közösségre. Valahogy jámbor önmegvalósítás volt ez. És ez soknak rosszat tett.. Ma igennagyon bánom. Aztán jött egy Idö amikor saját magamat kérdezgettem. Kiben avagy miben hiszek én tulajdonképpen? Olvastam a Bibliámban az ÚrJézusKrisztusról és az Ö Követöiröl. S mégis az én életem másképpen volt jelen. Bün uralta a Gondolataimat és nemtudtam töllük menekülni. De milyen nagyon jó hogy Isten könyörült rajtam! Ö szándékosan hagyott engem zavarba jönni, hogy végeredményben is én Öt keressem. Az Ö Orcáját, az Ö Jelenét, Öt személyesen a sok személyes Logikáim hejett,,Bibliatudásom és Teologiáim felett. Sok keresés után és kétségbeesés után, elvégre Kijelentette Ö Magát nekem. Milyen nagyon jó hogy Ö ezt Tette. Nemvolt többé Akció hanem Békesség. Nemmég voltak érvek és Logikák hanem Öröm. Nemvolt többé az Igaz és a Törvény, hanem Irgalom, Kegyelem és Könyörületesség. Ki nem szeretné ezt az átalakulást megérni?? Így találtam meg én a Békességet, amely sokkal magosabb minden okoskodásnál. És mostmár Ö Övez fel engem, kielégít Erövel, és Hatalommal és küld engem az Útakra melyeket én nem kerestem volna. Kallandossá lett. Az Ö Erejének Öve, a Szentlélek. Ha Ö az Életünkbe belép, akkor ez egy Robbanószer. Ez Erö és Öröm! Néhány napig nemsokat aludtam, hanem csak Dicsöitettem Öt Örömben! Milyen jót tett ez, minden sok keresés után, kétkedések után önvádolás után és kudarcok után. Ez egy Balzsam volt az én Sebeimre. Isten gyakorta küld benünket oly Útakra melyekez mi magunktól nem választottunk volna. Neki Jó Elgondolásai vannak. És Ö Felövez benünket Erövel hogy haladjunk az Öáltala kiválasztott Útakon. A Szentlélek így mind több és több helyet foglal el az Életünkben. Ez a valódi Örömet szerzi bennünk. Ez az Öröm izgató. Olyannyira hogy mások is Istenhez járulnak. Na igen,eképpen hozunk Gyümölcsöket!-és nem száraz magyarázatokkal.
Köszönöm ÚrJézusKrisztus, hogy Te Kijelentetted Magad nekem! Köszönöm, hogy Te Élsz bennem a Szentlélek által, az Erö és Öröm  Lelke által. Te valóban Csodálatos vagy, Veled bizonnyára nemlesz soha unalmas! Igen, én többet akarok a Te Élet Szellemedböl, A Te Örömödböl és a Te mély Békességedböl, mely mindent értelmet felülhalad !
Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: